Tandblegning

Tandblegning under ordnede forhold

Sundhedsstyrelsen har lavet nye regler for tandblegning. Det betyder , at det udelukkende er tandklinikker, som må udføre blegning af tænder. Det er med til at sikre, at dine tænder ikke tager skade. Vi har derfor også en række forholdsregler, ligesom vi naturligvis forklare dig grundigt, om eventuelle konsekvenser på forhånd, når du benytter os som din foretrukne tandklinik til tandblegning.

Tandblegning fjerner misfarvning på tænderne

Mange ønsker hvidere tænder og forsøger sig med alverdens forskellig tandpasta, måske endda overdreven tandbørstning. Men du bør altid kontakte din tandlæge, så vi kan hjælpe dig, i den rigtige retning, med at få hvidere tænder, på en ikke skadelig måde.

Nogle tænder er mere gullige end andre, enten på grund af tandens  indre struktur, eller på grund af misfarvninger fra tobak, kaffe, te og rødvin. En tandrensning fjerner tandsten, plak og bakterier, men hvis tænderne stadig er mørke, kan de gøres lysere ved blegning.

Misfarvningen kan også være forårsaget, af en død nerve i tanden, en defekt emaljestruktur, som følge af arvelige sygdomme eller slid.

Hvor lang tid holder en tandblegning?

En tandblegning holder normalt i ca. 2-3 år. Vi kan til gengæld nemt, genopfriske behandlingen løbende. Vi vil dog altid, foretage en professionel vurdering af dine tænder først, da regelmæssige tandblegninger, kan være skadelige. 

Tandblegning
Smil