Christina Skaaning & Lene Paaskesen

Tandlægerne Christina Skaaning og Lene Paaskesen

Vi hedder Lene Paaskesen og Christina Skaaning, vi er ejere af Tandlægerne Skaaning og Paaskesen. Vi har begge en stor passion for tandlægefaget og mange års erfaring indenfor området. Vi er begge bosat i det midtjyske med vores mænd og børn.

Klinikkernes sammenlægning

I januar 2020 købte Christina Skaaning, Hans T. Andersens klinik i Mindegade og 1. marts 2021 indgik Christina Skaaning et samarbejde med Lene Paaskesen, om både klinikken på Mindegade og opkøb af Lars Rasch og Lone Nyhuus’ klinik på Nørgaards Allé. 1.august 2021 blev de to klinikker fysisk lagt sammen på Nørgaards Allé. 

Christina Skaaning og Lene Paaskesens vision

Vores vision er at føre klinikkerne videre i samme ånd, som henholdsvis Lone, Lars og Hans har gjort, hvor patientens behov og ønsker er i centrum.

For os er gedigent tandlægearbejde og en rar atmosfære altafgørende. Derfor vil du fornemme, at der er en god omgangstone, humor, varme og ikke mindst et dygtigt fagligt personale, som bestræber sig på, at give dig en god oplevelse ved tandlægen.

Du kan finde en masse info og gode råd om forskellige behandlinger på vores hjemmeside, om bl.a. implantater, rodbehandlinger og almindelig tandsundhed. Du kan også finde svar på tandlægeforeningens hjemmeside eller kontakte os.

Lene Paaskesen og Christina Skanning