Ny patient

Du er meget velkommen hos tandlægerne Skaaning og Paaskesen

Vi sætter ekstra tid af til dig, som er ny patient. Det er vigtigt, at du oplyser os om din tandhistorik, fx hvilke problemer du har haft, hvilke behandlinger du har fået. Selvom vi selvfølgelig også indhenter din journal, fra din tidligere tandlæge. Det gør vi, så vi ved, hvad du tidligere har fået foretaget, af forebyggelse og behandling. 

Hvis du lider af tandlægeskræk, eller på anden måde føler dig utryg, så skal du endelig informere os om det. Så ved vi, at vi skal være ekstra varsomme – vi går aldrig hurtigere frem, end du har mod på.

Dit første besøg på klinikken

Du vil blive modtaget af vores dygtige og kompetente personale, som vil vise dig tilrette på klinikken, vi vil afsætte ekstra god tid af til dig, denne første gang, for at vi sammen har god tid til, at tale om dine forventninger, ønsker og behov. At vælge behandler, er ofte et spørgsmål om kemi og tillid, hos os har du derfor mulighed for, at vælge frit blandt vores tandlæger.

Du er velkommen til, at komme i god tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Du skal medbringe gyldigt sygesikringskort, så registeringen kan ske hurtigt og rigtigt. Hvis du tager medicin, vil vi meget gerne du medbringer medicinskema og medicinkort.

Du vil blive tilbudt automatisk indkald, til det regelmæssige eftersyn, så du ikke skal tænke på, hvornår du sidst har været ved tandlæge. Vi synes dette er en god ting, da vi så kan se dig og dine tænder regelmæssigt, samt måske forhindre/forebygge eventuelle tandproblemer. 

Ønsker du, at vi skal gøre noget anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge, at efterkomme dine ønsker.